Pan de lentejas..
Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pan de lentejas... One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Pan de lentejas.. is one of the most popular of current trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Pan de lentejas.. is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pan de lentejas.., starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pan de lentejas.. delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pan de lentejas.. is Muchas.... So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Pan de lentejas.. using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
Después de la Navidad hay que cuidar el cuerpito pero con sabor...!!!
#mirecetanavideña
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pan de lentejas..:
- 100 gr arroz integral o yamaní
- 400 gr lentejas cocidas
- 3 dientes ajo
- Romero c/necesaria
- Comino c/ necesaria
- Orégano c/necesaria
- 1 hoja laurel
- 1 clavo de olor
- Sal del himalaya c/necesaria
- Perejil a gusto
- 1 zanahoria gde rallada finita
- 3 cebollas de verdeo
- 1/2 pimiento morrón
- 100 gr queso
- 100 gr jamón o paleta cocida
- Algunas aceitunas si queres
- 3 huevos (1 crudo y 2 duros)
- 50 gr avena gruesa
Steps to make to make Pan de lentejas..
- Cocina el arroz en una proporción de 1 de arroz por 1 y 1/4 de agua, pones en frío arroz y agua a fuego fuerte, al romper hervor baja a mínimo y segui su cocción aprox. unos 20'
- Cocina las lentejas, hace así, pones agua y lentejas juntas desde frío o agua al natural pero las dos cosas juntas, cuando rompa hervor déjalas por 5'. Retiralas, escurrilas y las volves a cocinar en agua con 1 hoja de laurel, 1 clavo de olor, 1 cebollita de verdeo por unos 25' En la procesadora pones el arroz (reserva un poquito), las lentejas (reserva un poquito), ajo, romero, comino, un toque de sal, no te zarpes... solo un toque, igual con los condimentos...
- Si bien siempre pongo muchos condimentos, vos usa el que tengas y gustes... bien, ahora procesa... agrega perejil un buen puñado, seguí procesando, ahora si, fíjate que este bien de sal y condimentos.
- Agrégale 1 huevo, retiras de la procesadora y le agregas más ajito, perejil picado, cebolla de verdeo, zanahoria rallada finita, avena, unos todo y dejas reposar unos 15' para que la avena absorba y ayude junto al huevo a formar una pasta más firme.
- Aparte sofreí otro diente de ajo, cebolla de verdeo, pimiento, salas, condimenta. Deja que enfríe un poco
- Unta con aceite papel aluminio (como esta pasta no tiene grasa es más seguro si untas). Estira la pasta y encima ponele aceitunas, el sofrito, el queso y paleta rallados, los huevos cortados o enteros, como gustes... le puse además un poquito de arroz y lentejas de las que reserve, te acordas que te dije???
- Enrolla y lleva a horno fuerte por unos 20', como es una pasta que ya viene con ingredientes precocidos no necesita mucha cocción.
- Tips: esta misma pasta sirve también para hacer hamburguesas de lentejas, también podes extender la pasta en un film y cocinar sin papel aluminio pero al ser una pasta sin grasa se te puede quebrar. Otro muy importante...!!! PODES NO PONERLE HUEVO... ni paleta y cambiar el queso lácteo por un queso de vegetales y queda apto para veganos.
- A disfrutar...!!!
As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have much more natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on time. When it comes to standard cooking abilities for newbies you don't require to discover them yet only if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a complete guide to fast and very easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food How to Prepare Award-winning Pan de lentejas... Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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