Lentejas con patatas y pescado frito
Hello everybody, it is John, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Lentejas con patatas y pescado frito. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.
Lentejas con patatas y pescado frito is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Lentejas con patatas y pescado frito is something which I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Lentejas con patatas y pescado frito, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lentejas con patatas y pescado frito delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Lentejas con patatas y pescado frito is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Lentejas con patatas y pescado frito estimated approx 50 minutos.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Lentejas con patatas y pescado frito using 19 ingredients and 23 steps. Here is how you can achieve it.
Esta es una receta, que solia hacer mi padre con pescado frito que nos solia sobrar en casa, y al dia siguiente con el pescado ya frio, lo solia hacer con lentejas o guisado solo con patatas. Este lo he echo con caballas en adobo, pero como mejor esta, es con boquerones, cuado mas tiempo tenga el pescado, nos saldra mejor el guiso.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Lentejas con patatas y pescado frito:
- 375 gramos Lentejas pardinas
- 1 cebolla blanca mediana
- 1 pimiento verde grande
- 1 pimento verde pequeño
- 1 guindilla verde (Opcional)
- 2 tomates maduros
- 4 dientes ajos grandes
- 1 cucharada sopera perejil fresco picado
- 2 patatas rojas
- 1 cucharada sopera pasta de tomate
- 1/2 cucharilla tomillo seco
- 1/2 cucharilla Ñora molida
- 1/2 cucharilla comino molido
- 1 pizca romero seco
- 1 pizca pimienta nengra molida
- 1/2 papelillo de colorante alimentario
- sal fina marina
- 4 cucharas soperas de virgen extra
- pescado frito del dia anterior
Instructions to make to make Lentejas con patatas y pescado frito
- En primer lugar, enjuagamos bien las lentejas bajo el grifo y dejamos escurrir.
- Cortamos la cebolla en juliana, el pimiento en dados y laminamos los ajos.
- En una olla baja, ponemos el aceite, y cuando esté caliente, añadimos dos de los ajos laminados.
- Seguidamente, añadimos la cebolla y el pimento.
- Removemos un poco y dejamos sofreír tres o cuatro minutos a fuego lento.
- Mientras tanto, picamos los dos tomates y el perejil.
- Pasado los tres o cuatro minutos.
- Añadimos el tomate picado, el pimiento pequeño, los dos dientes de ajos restantes y el perejil.
- A contiuación, añadimos la chucharada de pasta de tomate, sal y todas las especias.
- Removemos un poco y dejamos sofreír durante cinco minutos más.
- Pasado los cinco minutos, añadimos agua suficiente para cocer las lentejas y se la añadimos.
- Lo llevamos a ebullición.
- Le ponemos la guindilla verde,tapamos la olla, y dejamos cocinar a fuego lento durante veinte minutos.
- Mientras tanto, cogemos el pescado frito del día anterior.
- Y lo desmenuzamos, y le quitamos todas las espinas y reservamos.
- Pasado los veinte minutos, destapamos la olla.
- Añadimos las patatas ya peladas y cortadas como en la foto.
- Removemos un poco.
- Volvemos a tapar, y dejamos que hagan las patatas a fuego lento. Este tipo de patatas que yo he utilizado, se hacen en seis minutos.
- Una vez echas las lentejas y las patatas, destapamos la olla.
- Añadimos el pescado frito y le damos unos meneos a la olla, para que se hundan en las lentejas, nunca remover con cuchara para que el pescado no se desmenuce.
- Le damos un hervor de un minuto y retiramos del fuego. Dejamos reposar un par de minuto.
- Listo para disfrutar.
As your experience and also confidence expands, you will discover that you have much more natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make basic adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation abilities for novices you do not require to discover them however just if you understand some easy food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Lentejas con patatas y pescado frito. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment