Guiso de lentejas como pintó

Guiso de lentejas como pintó

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Guiso de lentejas como pintó. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Guiso de lentejas como pintó is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Guiso de lentejas como pintó is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Guiso de lentejas como pintó, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de lentejas como pintó delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Guiso de lentejas como pintó is 10/12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Guiso de lentejas como pintó estimated approx 2/2:30hs.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Guiso de lentejas como pintó using 29 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Tome una receta que encontré, y con algunas adaptaciones, salió exactamente como quería, le agregue (que no esta descripto en la receta), queso crema con perejil natural, que para quienes quieran bajarle la intensidad de picor, se lo agregan en más cantidad en la Porción. A disfrutar, de comerlo y de hacerlo!!!!,Salut

Ingredients and spices that need to be Get to make Guiso de lentejas como pintó:

  1. 500 grs lentejas (peso en seco)
  2. 500 grs cuadril
  3. 1 chorizo colorado
  4. 3 o 4 patas de cerdo
  5. 300 grs pacenta ahumada
  6. 1 cebolla grande
  7. 1 puerro
  8. 1 cebolla de verdeo
  9. 1 zanahoria
  10. 2 papas
  11. 1 calabaza anko
  12. 1 boniato
  13. 3 cucharas Pimentón ahumado
  14. c/n Salsa Tabasco ahumada
  15. c/n Sal y pimienta
  16. 500 cc caldo de verdura
  17. 1 salsa tomate (ver abajo)
  18. c/n Agua
  19. 1 choclo
  20. 1 vaso grande Vino rosado/blanco
  21. Para la salsa de tomate
  22. 1 puré de tomate
  23. 1/2 cebolla
  24. 1 morrón rojo
  25. 2 hojas laurel
  26. 2 dientes ajo
  27. 3 cucharaditas ají molido
  28. c/n Sal y pimienta
  29. c/n Azúcar

Steps to make to make Guiso de lentejas como pintó

  1. Poner las lentejas en remojo desde el día anterior, o al menos 3/4 horas
  2. Hervir casi por completo el choclo, desgranar y reservar. Cortar papas, boniatos y la calabaza en cuadraditos de 1 cm aprox, la zanahoria en rodajas y reservar. El resto de la verdura picar chiquito y reservar
  3. Con todos los sobrantes de la verdura preparar 500cc de caldo y reservar
  4. En olla chica, saltear los ajos picados el morrón y media cebolla, colocar el puré de tomate y mientras calienta incorporar el laurel y el ají molido. Dejar calentar para espesar la preparación al reducir y así bajar la acidez, probar y agregar azúcar necesaria para equilibrar la acidez, revolver y reservar fuera del fuego
  5. Cortar el cuadril en cuadrados de 1 cm aproximadamente, y el chorizo colorado en medias rodajas y reservar. Cortar la panceta en cubos chiquitos y reservar
  6. En una olla grande, dorar la panceta, luego saltear la cebolla, el verdeo y el puerro. Cuando doran, incorporar el cuadril, el cerdo y los chorizos y sellar.
  7. Incorporar el vaso de vino para levantar la grasa de cocción, dejar hasta evaporar el alcohol
  8. Incorporar la salsa de tomate y el caldo, revolver y dejar hasta homogeneizar el color (se pone uniforme, más oscuro), y entonces incorporar la papa, boniato, zanahorias y el choclo. Completar con agua si es necesario y dejar tapado 20'
  9. Incorporar el pimentón ahumado y salsa Tabasco ahumada, la cantidad depende del picor que se quiera dar, sugiero que sea sutil (2/3 cucharaditas), y dejar otros 15'
  10. Probar el sabor, salpimentar a gusto e incorporar las lentejas escurridas. Dejar por 45'/1 hora a fuego bajo.
  11. Servir, incorporando el queso crema con perejil a gusto

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more ingredients or is a bit basically hot, you can make simple changes to attain this goal. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for novices you do not need to learn them however just if you understand some simple cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Favorite Guiso de lentejas como pintó. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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